Grasvink 7

Lokatie

Grasvink 7
Eindhoven, 5658EB
Netherlands

« Vorige | Volgende »


Plattegrond

VERHUURD
ROYALE WONING in Meerhoven gelegen aan de voet van het fraaie landschapspark Meerland.
.
Deze goed onderhouden woning is zeer centraal gelegen aan de rand van groene wijk ''Grasrijk'” te Meerhoven met op loopafstand winkelcentrum Meerrijk, park Meerland, opstappunt HOV llijn
en zeer nabij de International School Eindhoven.
Basisschool en kinderdagverblijf zijn op korte afstand gelegen.
Directe aansluiting op openbaar vervoer, diverse uitvalswegen en snelwegen (A2 en A67).
.

–----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FOR RENT
A COMFORTABLE HOUSE IN NICE LIVING ENVIRONMENT WITH SPACIOUS LIVING ROOM, MODERN KITCHEN, 3 BEDROOMS, MODERN BATHROOM AND FENCED GARDEN.
.
LOCATED IN A FRIENDLY SETTLED AREA. OUTSTANDING PRIMARY SCHOOL AND THE INTERNATIONAL SCHOOL EINDHOVEN (ISE) ARE CLOSE BY.
SCHOOLS, WORK (very easy access to ASML only 10 minutes), MMC, HT CAMPUS AND SHOPS OF MEERRIJK.
.
If you are interested in this lovely and well maintained property you are welcome to schedule a viewing with the agent.
Please send your application by e-mail to our office (on Funda you can click on: contact met makelaar/real estate agent)
–----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.

Indeling
BEGANE GROND
Hal met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
.
Ruime lichte woonkamer met grote zithoek voorzien van een harde, onderhoudsvriendelijke vloer welke is voorzien van vloerverwarming en een open trap naar de eerste verdieping.
.
Een praktische keuken in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur.
De keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en uitgerust met een ruim werkblad met 1.5 rvs spoelunit, inductiekookplaat, rvs afzuigschouw, combi oven, koelkast en vaatwasser.
.
Aansluitend aan keuken een bijkeuken met opstelplaats wasapparatuur en mechanische ventilatie unit.
.
.
1e VERDIEPING
Aan de overloop zijn 3 slaapkamers gelegen voorzien van harde vloeren, spuitwerk wanden en plafonds.
Een moderne badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, separate ruime douche in cabine met thermostaatkraan, wastafel in meubel en wandcloset.
.
.
TUIN
Kleine patio met afsluitbare achterom.
.
.

Woonoppervlakte ca. 127 m2, bouwjaar 2003, perceel 116m2
energielabel A
.
VERHUURD

.

.
.
---- De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld, maar ondanks onze zorgvuldigheid kan door ons voor onjuiste of onvolledige informatie ten aanzien van deze presentatie geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verhuurder, enige aansprakelijkheid. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden---